Eiwitshakes! Hoe Ook Jij Het Maximale Uit Dit Toverdrankje Kunt Halen…

eiwitshakesEiwitshakes, neem ze vandaag nog! Dagelijks probeer ik dit toverdrankje zo’n 1 a 2 keer te drinken. In dit artikel wil ik jou het 1 en ander vertellen over dit wonderdrankje.

Wanneer je er het beste 1 kunt nemen, hoe je eiwitshakes zelf kunt maken en nog veel meer leuke dingen!

Het Nemen Van Eiwitshakes Zorgt Voor Een Aanvulling Van Eiwitten!

Wil je gezond afslanken dan is het verstandig om dagelijks genoeg eiwitten te nemen! Eiwitten zijn veel moeilijker te verteren dan koolhydraten en vetten. Dat betekent dat eiwitten voor een verhoogde verbranding zorgen.

Een normale huisvrouw heeft ongeveer 0,5 gram eiwit nodig per 1 kilogram lichaamsgewicht. Een fanatieke sporter heeft 1 gram eiwit nodig voor 1 kilogram lichaamsgewicht.

Vrouw van 60 kilo heeft per dag dus 30 gram eiwitten nodig. Een fanatieke fitnesser met een gewicht van 80 kilo heeft ongeveer 160 gram eiwit nodig op een dag.

Met het nemen van eiwitshakes zorgt dus niet alleen voor een dagelijkse verhoogde verbranding, maar ook voor een flinke toevoer aan eiwitten.

Eiwitten Zorgen Voor Het Herstel En Opbouw Van Spierweefsel

Zoals je misschien al weet is het heel belangrijk om spierweefsel op te bouwen om af te slanken. Weet je dit nog niet, dan leg ik het graag nog een keer voor je uit!

Wanneer jij een vet verbrandende oefening uitvoert maak je hele kleine scheurtjes in je spierweefsel. De motor in je lichaam zal deze scheurtjes voor jou in de nacht herstellen. De motor van jouw lichaam is je stofwisseling. Om de scheurtjes te repareren heeft je stofwisseling eiwitten nodig.

Omdat het bijna onmogelijk is om dagelijks je eiwitten uit voeding te halen doe je er verstandig aan om eiwitshakes te drinken. Het zal je spieren sneller herstellen, waardoor je sneller spierweefsel kunt ontwikkelen.

Handig om te weten: Hoeveel calorieën verbrand 1 kilo spierweefsel dagelijks voor je? Ik ga het je gewoon verklappen. 1 Kilo spierweefsel verbrand dagelijks 90 tot ongeveer 110 calorieën extra!

Wanneer En Hoeveel Eiwitshakes Kan Ik Het Beste Elke Dag Nemen?

Zelf neem ik meestal in de ochtend, na het sporten of voordat ik ga slapen lekkere eiwitshakes. Neem er niet teveel van! Een grote toevoer van eiwitten is schadelijk voor je lichaam! Probeer dus met mate eiwitshakes te nemen.

Zie een shake of groene smoothie ook niet als een complete maaltijd, maar als een toevoeging!
Om kilo’s lichaamsvet kwijt te raken is het belangrijk dat je veel gezonde voeding neemt en vaak. Een eiwitshake of smoothie kan je absoluut niet zien als een complete maaltijd, maar als tussendoortje.

Neem dus altijd in de ochtend, middag en avond een grote maaltijd! Zo zal jouw stofwisseling snel blijven draaien en niet overschieten op spaarstand.

Eiwitshakes Zijn Ook Nog Eens Onwijs Lekker!!

Eiwitpoeder voor het maken van shakes zijn in deze tijd met verschillende smaken verkrijgbaar. Je kunt het zo gek niet bedenken. Aardbei, Banaan, Kiwi, Kokos, Vanille en zelfs appeltaart!! Ze hebben het allemaal!

Vroeger in de jaren 80 had je alleen eiwitpoeder natuurlijk. Dit was niet te drinken!! Gelukkig kun je vandaag de dag eiwitshakes kopen in verschillende smaken.

Goedkoop Is Duurkoop

Op websites en in supplementen winkels kun je verschillende potten eiwitpoeders kopen. Ik raad je aan om een niet al te goedkoop merk te kopen. Goedkope merken zitten vaak vol met kunstmatige suikers!

Absoluut een NO als je wilt afslanken dus. Laat je adviseren en kijk goed lees goed wat er in zit achterop het eiwitpoeder pot!

Maak Je Eigen Eiwitshakes

Heb je geen geld om in eiwitpoeder te investeren? Geen probleem je kunt ook zelf gemakkelijk thuis je eigen shakes fabriceren.

Op deze manier maak ik mijn shakes:

In de blender doe ik 4 aardbeien, 4 schepjes magere kwark en 1 appel. Blender even 10 seconden laten draaien en drinken maar!! Probeer zelf verschillende voedingsmiddelen uit en je zal erachter komen wat de mogelijkheden allemaal zijn.

Ik hoop je zo weer genoeg informatie over eiwitshakes gegeven te hebben. Mocht je vragen hebben over shakes stel deze dan hieronder. Ook kun je jezelf inschrijven voor 10 lekkere groene smoothies.