Groene Smoothies, Start Vandaag Nog Met Drinken!

groene smoothiesIk raad je aan om vandaag nog te beginnen met het maken en drinken van je eigen lekkere groene smoothies!! Ze zijn lekker, gezond en geven je meer energie! In dit artikel wil ik je veel informatie geven over groene smoothies!

Lees het artikel goed door! Des te sneller zul je er je voordeel uit halen. Sluit je deur, zet je mobiel op stil en laat je door niemand afleiden.

Wat zijn groene smoothies?

Een groene smoothie is een mix van allerlei soorten groente of fruit door elkaar. Je stopt de groente en fruit bij elkaar in een blender. Daarna zet je de blender even 10 seconde aan en je kunt genieten van je eigen gemaakte groene smoothies!

Je kunt verschillende fruit of groente soorten door elkaar mengen. Probeer een keer groente of fruit te mixen wat je absoluut niet lekker vind. Wedden dat jij na het mixen alles van je eigen gemaakte groene smoothie opdrinkt?:)

Het drinken van groene smoothies heeft echt vele voordelen! Zoveel voordelen dat ik er gewoon een website over moest maken! Wanneer jij vandaag na het lezen niet begint met het mixen en drinken van je eigen gemaakte smoothie ben je niet slim bezig!!

Wat gebeurt er als je groene smoothies regelmatig drinkt?

Hieronder zal ik je even snel de voordelen vertellen. Ik denk namelijk dat JIJ niet kan wachten met het maken van je eigen smoothie.

10 redenen om te starten met het drinken van groene smoothies:

– 1.   Afslanken word veel leuker en gemakkelijker!

Door regelmatig naast je maaltijden een lekkere eigen groene smoothie te nemen zal het afslanken geen drempel meer voor je zijn. Groene smoothies blijven namelijk lekker! Je moet dan natuurlijk wel elke keer andere smoothies maken.

– 2.   Je krijgt meer energie!

Het nemen van een smoothie zal je meer energie geven. Het zit namelijk boordevol vitaminen en mineralen. Daarnaast zitten er in fruit en groente ook niet veel calorieën. Je kunt er zoveel van nemen als je zelf wilt.

Dagelijks verbruikt je lichaam een hoop calorieën. Een werkende vrouw verbruikt ongeveer 2000 calorieën en een man ongeveer 2500 calorieën op een dag.

Om kilo’s vet kwijt te raken op de vervelende plekken zoals je benen, heupen en buik doe je er verstandig aan om groene smoothies te nemen.

– 3.   Je krijgt minder snel honger.

Je kent het vast wel dat vreselijke hongergevoel wanneer je aan het diëten bent. Met het drinken van je eigen groene smoothies is dat voorbij. Je lichaam merkt dat er genoeg voedingstoffen binnenkomen zodra je een smoothie drinkt en zal dus tevreden blijven.

– 4.   Je wordt minder snel ziek!

Met het drinken van smoothies zal je minder snel ziek worden. Daarnaast bouw je ook aan een veel gezondere nieuwe JIJ. Dit komt omdat groene smoothies rijk zijn aan vitaminen, mineralen, antioxidanten, fytonutriënten.

Start dus vandaag nog met het maken en drinken van je eigen groene smoothies!! Wil je 10 lekkere smoothie recepten? Download ze hieronder: